Omejitev odgovornosti

Podjetje Sistem24 ni odgovorno za morebitno nedelovanje strani ali za morebitno netočnost informacij kot tudi ne za morebitno posredno ali neposredno škodo, ki je lahko posledica uporabe vsebine www.sistem24.si. Družba ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Za spletne strani, za katere nudimo povezavo ali referenco in ki niso v povezavi s podjetjem Sistem24 ne moremo jamčiti in tudi ne sprejemati pritožb glede točnosti vsebin.
Sistem24, računalniška pomoč, d.o.o., ne odgovarja za izgubljene podatke na medijih, kot so prenosni diski, trdi diski v računalnikih, CD/DVD-medijih.

 

Varovanje zasebnosti in varovanje osebnih podatkov

Osebne podatke, ki nam bodo posredovani, bomo varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS št. 86/2004 in 113/2005-ZInfP). Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.
Če nam boste posredovali svoje podatke, jih bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij, ki jih boste zahtevali. Vaših osebnih podatkov ne bomo zlorabili, ne bomo vam pošiljali nezaželene komercialne elektronske pošte ali kako drugače kršili vaše zasebnosti.
Zavezujemo se, da podatke, ki so na disku računalnika, ki bo na servisu, ne bomo razmnoževali, posredovali tretjim osebam ali kakorkoli drugače dovolili, da bi bili odtujeni.