Odstranjevanje virusov – napredno

Nenehno odpiranje internetnih pojavnih oken, sistem deluje izredno počasi, normalen zagon računalnika je nemogoč, trenutni antivirusni program je nemočen … 
Naš serviser bo sistem podrobno pregledal, omogočil normalen zagon računalnika, odstranil viruse, posodobil vaš antivirusni program. Če ga nimate, vam ga bo namestil. Tako bo vaš računalnik zaščiten in varen pred vsiljivci iz interneta. Cena se zniža v primeru, da serviser opravi delo hitreje, kot je predvideno.

Odstranjevanje virusov – osnovno

Delo z računalnikom je zaenkrat še mogoče, vendar pa vaš zastarel antivirusni program javlja najdene viruse, za katere pa nima rešitve. Naš strokovnjak bo odstranil viruse v računalniku in poskrbel za nadaljnjo zaščito. Pred vsiljivci iz interneta boste varni, brskanje po internetu in delo z računalnikom bo tekoče. 


Namestitev antivirusne zaščite

Poskrbeli bomo, da bo brskanje po internetu, kupovanje v spletnih trgovinah in uporaba spletne banke varna. Naj vas virusi, črvi, trojanci, vohunski programi, lažne spletne strani ne skrbijo. Zagotovite si zaščito za svoj računalnik v realnem času. 

Optimizacija delovanja

Storitev priporočamo vsem, ki ste opazili, da je računalnik postal počasnejši.
Vaš sistem bomo podrobno pregledali, odstranili programe in zagone nepotrebnih servisov ter počistili disk. Izvedli bomo defragmentacijo diska in optimizirali sistemski register.


Namestitev strojne opreme

Strojno opremo, kot so hitri pomnilnik – RAM, grafična kartica, monitor, trdi disk, DVD-zapisovalnik, vam vgradimo, namestimo gonilnike in preizkusimo delovanje.


Namestitev programov

Namestimo programsko opremo, preverimo delovanje in posodobimo program, če je potrebno. Program prilagodimo uporabniku in pokažemo osnovne funkcije programa.

Namestitev programskih paketov

Namestimo, posodobimo ter prilagodimo programski paket po vaši želji (Autocad, Adobe Photoshop, Microsoft Office). Cena paketa ni zajeta v ceni storitve.

Namestitev operacijskega sistema

Operacijski sistem namestimo z zadnjimi posodobitvami in ga prilagodimo vašim potrebam. Nameščamo Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS, Ubuntu, Linux. Cena operacijskega sistema ni zajeta v ceni. 


Namestitev operacijskega sistema s paketom programov

Poleg operacijskega sistema paket zajema standarden nabor programov + antivirusno zaščito. 
Standarden nabor programov zajema brezplačne (FreeWare) programe: pregledovalnik PDF-formatov, paket za pisarniško delo, urejevalnik slik, pregledovalnik video in avdio formatov, zapisovalnik CD/DVD medijev. Seveda namestimo tudi programe po želji stranke.


Posodobitev operacijskega sistema

Operacijski sistem posodobimo z zadnjim paketom »service pack« in z zadnjimi popravki iz interneta. Vaš sistem bo tako varnejši in hitrejši.


Administracija delovne postaje

Servis delovne postaje, ki zajema splošni strojni in programski servis delovne postaje (ura serviserja).
Storitve se izvedejo na lokaciji stranke oziroma na servisu firme, če zahtevajo več časa. 


Ostale storitve pri uporabniku ali na servisu firme

Vse ostale storitve po željah uporabnika, ki niso v našem naboru storitev, so stvar dogovora. 
Storitve se izvedejo na lokaciji stranke oziroma na servisu firme, če zahtevajo več časa.