Naše storitve smo razdelili več sklopov. Tako boste lažje našli storitev, ki jo potrebujete.

Nakup in svetovanje pri izbiri računalniške in programske opreme

Glede na potrebe ki jih imate vam pripravimo ustrezno ponudbo za računalniško in programsko opremo. Na spletni trgovini lahko preverite cene in dobavljivost nekaterih izdelkov iz naše ponudbe. Za ostale izdelke ali storitve Vam pripravimo ustrezno ponudbo.

 

Namestitev in vzdrževanje računalniške opreme

Na delovnem mestu vam namestimo računalnik, priključimo tiskalnike , čitalce kartic… Namestimo vam ustrezno licenčno programsko opremo na računalniku namestimo gonilnike…
Po potrebi vam dobavimo in namestimo strežnike, mrežno opremo, brezprekinitveno napajanje, komunikacijske omare…
Za vzdrževanje lahko sklenemo tudi pogodbo o vzdrževanju strojne in/ali programske opreme. S  tem si zagotovite večjo varnost poslovanja in krajše odzivne čase v primeru težav. 

Omrežje in internet

V podjetju vam lahko postavimo računalniško omrežje , ožičimo komunikacijske omare namestimo usmerjevalnike in stikala. Za nemoteno delovanje računalnikov in programov je potrebno da deluje računalniško omrežje brez napak. Kaj hitro se lahko zgodi da napaka na enem kablu v stikalu povzroči počasno delovanje celotnega sistema. Lahko vam ponudimo vzdrževanje računalniškega omrežja, kar pomeni da preverjamo pravilnost delovanja ter po potrebi izvedemo servisne dejavnosti za zagotavljanje nemotenega delovanja.

 

Varnost podatkov in omrežij

Izguba podatkov je lahko za podjetje in zaposlene nočna mora. Zato vam nudimo ustrezno dobavo in namestitev programov za varovanje podatkov, strežnike za varovanje podatkov ter arhiviranje in izmenjavo podatkov v oblaku.
Če pa se že zgodi, da podatki na disku niso več dostopni, vam jih bomo poskušali s posebnimi programi in postopki dobiti nazaj.

Velika težava predstavlja podjetjem tudi vdor virusov na računalnike in strežnike v podjetje, saj lahko z enim okuženim računalnikom okužimo ostale v podjetju. Nudimo vam antivirusne programe, namestitev le teh na delovne postaje in strežnike, v primeru okužbe pa očistimo delovno postajo in preverimo delovanje antivirusnega programa.


S storitvijo Starševska zaščita se bodo vaši najmlajši pri uporabi interneta izognili stranem, za katere nočete, da jih nadlegujejo.

 

Programiranje in izdelava spletnih rešitev

Podjetja se srečujejo z raznovrstnimi potrebami po optimizaciji delovnih postopkov in s tem racionalizirajo svoje delovanje ali povečujejo storilnost.
Skupaj z zaposlenimi izdelamo analizo potrebe po novi programski rešitvi. Izdelamo program ter izvedemo uvajanje in izobraževanje zaposlenih. Programiranje nudimo za samostojne programske rešitve , integracijo med ločenimi programi , ali samo izdelavo modulov (npr ARES postopki v PANTHEONU).
Postavimo vam lahko tudi spletni portal in spletno trgovino ter vam jo lahko povežemo v vaš ERP sistem.

 

 

Izobraževanje in svetovanje

Pri vas v podjetju, na vašem računalniku vas naučimo uporabe programa po vaših željah, prilagodimo se vašemu znanju in potrebam.

Za svetovanje pri nakupu nove opreme se obrnite na nas. Brezplačno vam bomo pomagali pri odločitvah. Kupite si opremo, ki jo potrebujete in ne opreme, ki vam jo trgovci hočejo prodati.

S storitvijo Diagnostika se prepričajte, ali res potrebujete nov računalnik. Lahko, da je potrebna samo nadgradnja hitrega pomnilnika RAM in optimizacija delovanja.

 

Oddaljena pomoč

Oddaljena pomoč je storitev, s katero vam lahko najhitreje priskočimo na pomoč. Uporaba programa je enostavna in popolnoma varna.